Voor kinderdagverblijven

Marketing voor jouw kinderopvang uitbesteden?

Wij helpen grote en kleine kinderopvang met online marketing en realiseren daarmee meer inschrijvingen en personeel.

Wij zorgen er middels online marketing voor dat jij zichtbaarder bent dan je concurrenten.

Vergroot direct het bereik van jouw kinderopvang

Wij zorgen voor een groter bereik door gebruik te maken van o.a. Facebook, Google Ads en lokale zoekmachine optimalisatie (SEO).

Het digitale verlengstuk van jouw organisatie

We helpen organisaties, groot én klein, om online beter vindbaar te worden.

Haarscherpe targeting voor kinderen én personeel

Door jarenlange ervaring weten wij precies wie we wanneer moeten targeten met welke boodschap. Succes gegarandeerd.

Al 10+ kinderdagverblijven profiteerden van onze gerichte aanpak.

Ouders overtuigen van jouw kwaliteit

Alle kindplaatsen van jouw opvang gevuld.

Dankzij onze lokale online marketing expertise kunnen wij ervoor zorgen dat precies de juiste ouders jouw website bezoeken en een rondleiding aanvragen. Met onze bewezen strategieën en rendabele campagnes zorgen wij ervoor dat je op de lange termijn succesvol blijft. Laat ons je helpen om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en jouw doelgroep te bereiken

Lokaal beter vindbaar?

Dankzij onze nauwkeurige targeting in een kleine straal rondom jouw opvang, haal je het maximale uit je budget. We laten jouw advertenties alleen zien aan mensen die binnen jouw doelgroep vallen, zodat je jouw marketingbudget efficiënter kunt inzetten.

Promotie op het juiste moment

Wij weten dat het aanspreken van de juiste doelgroep op het juiste moment cruciaal is voor een succesvolle marketingstrategie. Daarom hebben wij een uitgekiende boodschap ontwikkeld die specifiek gericht is op de behoeften en interesses van ouders die op zoek zijn naar kinderopvang.

Meer online afspraken

Het resultaat is dat je frequenter aanvragen krijgt. Het uiteindelijke doel is dat we samen naar de agenda kijken en bepalen wat er wanneer nodig is om deze gevuld te krijgen én te houden.

Personeel nodig?

Plaats je vacatures op hét kdv platform van Nederland

Last van een personeelstekort? Plaats dan je vacatures bij ons tegen een vast bedrag per maand en zorg ervoor dat de continuïteit van jouw organisatie is gewaarborgd.

Vind lokaal personeel

Goed personeel vinden is lastig. Via ons wordt het eenvoudiger. Elke dag hebben wij mensen op het platform die zoeken naar werk.

Promoot jouw vacatures

Op zoek naar personeel? Dan kan je via ons platform vacatures promoten. Zowel voor grote als kleine organisaties een goede oplossing.

Sollicitaties via ons platform

Sollicitanten kunnen direct via ons platform solliciteren middels een formulier. Jij ontvang de CV direct in je mailbox. Wel zo handig.