Buitenschoolse opvang

Vind de
beste zorg voor jouw kind

Vind een BSO

Vind een geschikte buitenschoolse opvang bij jou in de buurt. Bekijk alle BSO's in een handig overzicht op basis van afstand & beschikbaarheid.

Vergelijk & Beoordeel

Vergelijk en beoordeel geschikte BSO’s op basis van reviews, een foto impressie en aanwezige informatie.

Maak direct een afspraak

Heb jij dé BSO gevonden? Neem dan contact op met het verblijf of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Alle BSO’s simpel te vinden en te vergelijken

Het meest volledige overzicht van Nederland. Alle buitenschoolse opvang op 1 handige plek.

Over Kinderdagverblijf.nl

Kinderdagverblijf.nl is het platform voor het beoordelen en vergelijken van kinderdagverblijven en BSO’s. Bij ons vindt u informatie over buitenschoolse opvang bij u in de buurt. Maar ook informatie over subsidies, regelgeving en handige informatie waarmee u goed voorbereid een buitenschoolse opvang bezoekt.

Vind een buitenschoolse opvang in:

Of zoek bij jou in de buurt:

Veelgestelde Vragen

Over Kinderdagverblijf.nl

Voor wie is kinderdagverblijf.nl?

Kinderdagverblijf.nl richt zich voornamelijk op ouders die op zoek zijn naar lokale buitenschoolse opvang voor hun kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Op ons platform hebben zij de mogelijkheid om te zoeken op postcode of stad, zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken uit het aanbod van beschikbare buitenschoolse opvanglocaties.

Voor ouders die interesse hebben in een specifieke buitenschoolse opvang, bieden we de optie om direct een afspraak te maken voor een kennismaking. Dit geldt alleen wanneer de betreffende buitenschoolse opvang aangesloten is bij ons platform middels een premium account.

Naast de ouders richten we ons ook op buitenschoolse opvanglocaties zelf. We bieden hen de mogelijkheid om een gratis basisvermelding te hebben, maar er is ook de optie om te kiezen voor een premium vermelding met extra voordelen en zichtbaarheid op ons platform.

Daarnaast zijn we van plan om in de toekomst waardevolle informatie te delen over het runnen van een buitenschoolse opvang. Zo kunnen locaties leren van hun collega's en kunnen we gezamenlijk de kwaliteit van de buitenschoolse opvang verder verbeteren. Kinderdagverblijf.nl staat klaar om zowel ouders als buitenschoolse opvanglocaties te ondersteunen, zodat kinderen in een veilige en stimulerende omgeving kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen.

Staan er ook gastouders op het platform?

Ja, ook gastouders hebben een plek op ons platform. Gastouders zijn een goed alternatief wanneer opvang te duur is of wanneer geen plek is bij lokale kinderopvangorganisaties.

Voor BSO's

Mijn buitenschoolse opvang staat er niet tussen, hoe voeg ik hem toe?

Staat uw opvang niet op de kaart? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Laat zo uitgebreid mogelijk weten wat er mist. Uw bedrijf kan zonder kosten worden toegevoegd.

Kan ik ook een vacature plaatsen op Kinderdagverblijf.nl

Ja, dat kan zeker. Wij bieden de mogelijkheid om vacatures te plaatsen. Op die manier vergroot u uw bereik wanneer u naar personeel zoekt. Bekijk de pagina voor kinderdagverblijven of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Algemene vragen

Wat kost kinderopvang in Nederland?

In Nederland zijn de kosten van kinderopvang afhankelijk van het inkomen van de ouders. Er wordt een berekening gemaakt op basis van het inkomen en de kosten van de opvang. Als u een lager inkomen heeft, betaalt u een kleiner deel van de kosten in verhouding tot uw inkomen dan wanneer u een hoger inkomen heeft. Voor de precieze berekening kunt u terecht op de website van de overheid. Daar vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw eigen situatie nauwkeurig te berekenen.

Wat is het verschil tussen een kinderopvang, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang?

Kinderopvang is een overkoepelende term die zowel een kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang omvat. Bij een kinderdagverblijf worden de allerkleinsten (0-4 jaar) gedurende de hele dag, van ochtend tot avond, verzorgd en opgevangen. Dit betekent dat uw kind daar gedurende de werkdag kan verblijven.

Buitenschoolse opvang, afgekort als BSO, daarentegen, is bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar en vindt plaats na schooltijd. Hier kunnen kinderen na hun reguliere schooldag terecht, waar ze worden opgevangen en verzorgd. Dit biedt ouders de mogelijkheid om werk- en schooltijden beter op elkaar af te stemmen.

In essentie biedt kinderopvang een brede opvangvoorziening voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen, waarbij zowel kinderdagverblijven als buitenschoolse opvanglocaties onder vallen, elk met hun eigen specifieke doelgroep en tijdstip van opvang.

Kan ik een review achterlaten?

Dat kan zeker. Door een review achter te laten op kinderdagverblijf.nl helpt u anders ouders een juiste keuze te maken. Daarnaast helpt u, wanneer u een positieve beoordeling achterlaat het kinderdagverblijf. Hoe meer reviews, hoe groter de kans is dat ouders de juiste keuze maken voor hun kind. U kunt op de pagina van de betreffende opvang onderaan een beoordeling achterlaten.

Niet gevonden wat u zocht?

Een kinderdagverblijf is voor de allerkleinsten. Is uw kind ouder dan 4 jaar dan kan de buitenschoolse opvang in Kinderdagverblijf een oplossing zijn. Vind hieronder naar een geschikte locatie bij u in de buurt.